Referenties

Deze tevreden relaties gingen u voor

BMHV — Referentie BelOns Partyverhuur

"De Baarnse Mixed Hockey Vereniging werkt al jarenlang met groot genoegen samen met  Bel Ons. Een betrouwbare en zeer flexibele partner voor de vele events op de hockeyclub! De goede en snelle service van Bel Ons is van groot belang voor onze vrijwillige organisatiestructuur!"

BMHV — Damon Dooijeweerd

Floor Makelaardij — Referentie BelOns Partyverhuur

"Prima dienstverlening! Meerdere malen, ook ad hoc, goed en snel geholpen. Na huurperiode alles keurig afgehandeld. Kortom; een aanrader!"

Floor Makelaardij — Bas van Dijen

image003.png

"We doen al vele jaren zaken met Bel Ons voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Bel Ons is van “alle markten thuis”, heeft een uitgebreid assortiment, geeft snelle service en is zeer klantgericht."

VX Company — Tineke Kusters

"Samenwerking met BelOns is perfect, snelle service, goede producten, vriendelijke én behulpzaam!"

Theaterfestival Vuurol — Mieke Bouhuijs

"Muziekvereniging Crescendo organiseert een aantal keer per jaar buitenactiviteiten zoals optredens, concerten en evenementen. Voor het huren van podia, stoelen maar bijvoorbeeld ook toiletvoorzieningen werken wij graag samen met Bel Ons. Zij denken mee in oplossingen en staan altijd klaar (zelfs op zondag) om ons te ondersteunen."

Muziekvereniging Crescendo — Gijs Kranendonk

"De mensen van Bel Ons staan altijd voor ons klaar. Ze reageren snel, hebben goede spullen en denken mee. Fijne samenwerking"

Venwoude — Hettie Geurink

"Zelden zo'n betrouwbare leverancier gehad. Meedenkend en altijd behulpzaam zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Belons denk. Als facilitair medewerker bestel ik regelmatig bij Belons om onze activiteiten en evenementen te kunnen faciliteren. Belons heeft ons altijd met een goede service geholpen en ik kan hen van harte aanbevelen!!!"

Het Baarnsch Lyceum — Eric Laschewski

"Wij zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking met BelOns en hopen ook in de toekomst gebruik te maken van dit bedrijf."

Groot Nicolaaskoor Baarn — Tineke Nieuwesteeg